Fotboll för barn 2-6 år Norrtälje

Trix Bollskola Fotboll
Kursinformation
Norrtälje
10 tillfällen
Vecka 7
1 350 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Fotboll för barn!

Fotboll är den sport allra flest barn vill prova på. I Trix bollskola får ditt barn upptäcka glädjen med fotboll! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån barnens villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap i vår kurs

Fotbollsskola för barn i två åldersgrupper

Trix fotbollsklasser finns i två åldersgrupper; 2–3 år och 4–6 år. I den yngsta gruppen spelar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning som vi kallar för Trix bollfest.

Trixledarna

På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom sport och fotboll, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan spela fotboll hos Trix Bollskola på flera platser. Vi finns på fler än 50 platser runt om i Stockholm, Göteborg, Malmö och på många andra orter i landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Trix fotbollskurser finns för:

Barn 2–3 år tillsammans med förälder

Barn 4–6 år

Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.

I kursavgiften ingår:

  • 10 veckors kurs
  • Trix avslutning
  • Kul rekvisita varje termin
  • Maskotbesök

Video

Trix Bollskola Fotboll

fotboll barn sport

Fotboll för barn med glädjen i fokus! Trix Fotbollsskola är en kul kurs för barn 2-6 år som vill börja med fotboll. Alla barn, både killar och tjejer, får spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Vi tränar inomhus...


Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola Fotboll

Kontaktuppgifter till Trix Bollskola Fotboll

Trix Bollskola Fotboll

Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka


Recensioner
Bli den första att recensera Fotboll för barn 2-6 år Norrtälje!