Visa kurser.se som: Mobil

Bollskola - Farsta 4-6 år

Trix Bollskola Fotboll
Kursinformation
Plats: Farsta
Längd: 10 tillfällen
Startdatum: Vecka 6, Söndag 10.35-11.25
Pris: 1 495 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Bollskola - Farsta 4-6 år

Låt ditt barn upptäcka glädjen med bollsport tillsammans med Trix Bollskola! Under tio veckor spelar vi fotboll inomhus utifrån elevernas villkor och ålder. Tjejer och killar spelar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap.

På Trix Bollskola är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Trix terminskurser är uppdelade på två åldersgrupper; 2-3 år och 4-6 år. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig avslutning som hålls på vårterminen.

• Trix Bollfest för 2-3år - familjen får komma se när våra elever spelar boll med mamma eller pappa. Det blir medaljutdelning till alla spelare.

• Trix Bollfest för 4-6 år - en höjdpunkt och härlig avslutning där våra spelare chansen att uppleva glädjen med att vara en del av ett lag. Det blir stor medaljutdelning till alla på slutet.

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Första terminen ditt barn går i Trix Bollskola kommer det ett Bollpaket hem på posten innan kursstart. För Trix 2-3 är detta en plastboll som används på lektionerna. För Trix 4-6 består paketet av en fotboll.

Målgrupp

För barn mellan 2-6 år med spring i benen.

Trix Bollskola Fotboll

fotboll barn sport

Fotboll för barn med glädjen i fokus! Trix Fotbollsskola är en kul kurs för barn 2-6 år som vill börja med fotboll. Alla barn, både killar och tjejer, får spela fotboll på ett roligt och varierat sätt. Vi tränar inomhus...


Läs mer och visa alla kurser med Trix Bollskola Fotboll