Stans Häftigaste Orkester!

SV Väst, i Kungälv
Längd
40 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Nästa kurstillfälle
28 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
40 timmar på 10 tillfällen
Pris
2 000 SEK
Nästa kurstillfälle
28 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Summercamp på landet!
Har du ett instrument eller röst därhemma som längtar ut? Vi skapar musik tillsammans och oavsett förkunskaper och/ålder, alla är varmt välkomna!

Kursinnehåll
SHO är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om solo, improvisation, skalor, harmonier, rytmer i en workshop orkester. Inga förkunskaper krävs, men lust och lite tid.

Kursplan
Kursen är tio gånger med minst en konsert på festivalen som arrangeras av MoK Vävra i början av augusti.
Vi ses varje fredag fr o m mitten av juni till slutet av augusti, kl 14 till kl 18, återkommer om tid för definitiv kursstart!

Studiematerial
Egna instrument med tillhörande teknik medtages av deltagare

Cirkelledare
Biggi Vinkeloe är en av få kvinnliga musiker i sin generation som har varit tongivande för utvecklingen av jazz och improvisationsmusik. Hon är en internationell artist som turnerat över hela världen.
Stans häftigaste orkester är hennes eget koncept som går ut på att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter och ge äldre möjlighet att utvecklas musikaliskt, individuellt och tillsammans med andra.
http://biggivinkeloe.org/
Kontakt: bmvinkeloe@gmail.com

Bra att veta
SHO, stans häftigaste orkester, träffas varje fredag kl 14 till kl 18 i Vävra utanför Kungälv.
Det blir rejäl fika paus i pausen och p-plats finns.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda och när det är tillräckligt varmt i lokalen.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.
Veckodag: Fredag
Tid: 16:00-20:00
Lokal: Vävra 510

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 juni, 2024

  • Kurs
  • Kungälv
SV Väst
Junogatan 7
45142 Uddevalla

Studieförbundet Vuxenskolan Väst

Studieförbundet Vuxenskolans vision är ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen organisation med bred folkbildningsverksamhet över hela landet. Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga...

Läs mer och visa alla kurser med SV Väst

Highlights