Lär dig spela fiol

SV Värmland, i Filipstad
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
530 SEK
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
530 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

SV Värmland
Vuxen Violin Utbildning. Upptäck den melodiska symfonin inom dig.

Befria din inre musiker med Harmoniska Horisonter, ett fängslande violin utbildningsprogram noggrant utformat för vuxna som söker fördjupa sig i den förtrollande världen av musik. Vår kurs erbjuder en omfattande läroplan som sträcker sig över 5 lektioner, var och en tillfredsställande 2-timmars resa in i konsten att spela fiol. Från 18:00 till 20:15.

Kurs Struktur:

Lektion 1: För ett introducerande organisatoriskt träff med verktyg.

Lektion 2,3,4,5 förbered dig för att ge dig ut på en musikalisk odysse som ingen annan.

Skapa din musikaliska väv
Skräddarsydd för vuxna elever är vårt program utformat för att införliva livlighet och elegans i dina fritidsaktiviteter. Oavsett om du längtar efter att utforska en ny passion eller vill berika din befintliga repertoar, erbjuder våra gruppsessioner en sömlös ingång till den rika kulturella väven av musik. Mitt i en stödjande gemenskap av likasinnade individer kommer du inte bara att bemästra fiolen utan också skapa långvariga band med andra entusiaster.

Från Novis till Virtuos
Ingen tidigare erfarenhet? Inga problem. Vår kurs riktar sig till nybörjare och ger de grundläggande färdigheter som krävs för att navigera genom de intrikata melodierna på fiol. Om du är en erfaren spelare, frukta inte - vår läroplan är lika skicklig på att vårda dina talanger och erbjuda möjligheter att förbättra din teknik och utvidga dina musikaliska horisonter med varje passerande lektion.

Den Svenska Traditionen Möter Suzukis Briljans
Med inspiration från de ansedda traditionerna inom den svenska skolan för fiolspel och den innovativa Suzuki-metoden, blandar vår undervisningsmetodik tids prövade tekniker med samtida pedagogik och säkerställer en holistisk och effektiv lärande upplevelse för varje elev.

Din Instrument, Din Röst
För att ge dig ut på den här musikaliska resan behöver du ditt eget instrument, komplett med de nödvändiga komponenterna. Osäker på din utrustning? En kunnig lärare finns till hands för att erbjuda vägledning och rekommendationer och säkerställa att du är väl rustad för den kommande vägen.

En Preludium till Möjligheter
Efter att ha avslutat vår 15-timmars kurs slutar harmonin inte - den växer bara. För de som är ivriga att fortsätta sin musikaliska resa förlänger kursen sig smidigt och erbjuder oändliga möjligheter till tillväxt och utforskning.

Veckodag: Måndag,Torsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Christina Svensson
Lokal: Kungsgatan 11
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig spela fiol och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Värmland
Stapelgatan 2
652 16 Karlstad

Studieförbundet Vuxenskolan Värmland 

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Värmland

Highlights