Stickning fortsättning

SV Malmö, i Malmö
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 350 SEK
Nästa kurstillfälle
14 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här kursen riktar sig till dig som har kommit en bit men vill lära sig mer om stickning.

INNEHÅLL
Första tillfället kommer Ellika att ta med sig och visa olika material som kan vara bra att ha när man stickar. Hon kommer också ta med sig några påbörjade stickningar som du kan få testa att fortsätta på. Vi kommer prata om stickor, garntyper och mönster. Under kursens gång kommer du gå igenom bland annat uppläggning, räta och aviga maskor, olika tekniker för strukturmönster, hur man kan rätta till om något blir fel, avmaskning och att följa ett mönster. Målet är att du ska få tillräckligt med kunskaper för att under kursen kunna färdigställa minst ett projekt, till exempel ett par handledsvärmare, en mössa eller en halskrage.

KURSLEDARE
Jag som håller i kursen heter Ellika och har varit mer eller mindre besatt av stickning sedan 2011. Jag tycker om att använda mig av internet för att lära mig nya tekniker och kommer visa hur ni kan göra samma sak.

VIKTIG INFORMATION
Om du vill kan ni inför kursstart öppna ett konto på www.ravelry.com som är ett community för folk som stickar och virkar. Där finns en näst intill oändlig mängd mönster att bläddra bland och peppas av!

Veckodag: Måndag
Tid: 20:30-21:45
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 oktober, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Stickning fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights