Teckenkommunikation TAKK, grund

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 090 SEK
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 090 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Teckenkommunikation innebär att du förstärker och förtydligar de viktigaste orden med hjälp av tecken i din kontakt med personer med nedsatt tal- och språkförmåga. Vår studiecirkel vänder sig till dig som vill lära dig grunderna. Vi lär oss alfabetet, färger, siffror, tidsbegrepp, dagar m m.

STUDIEMATERIAL
Vi använder ledarens egna material samt Grundordbok i teckenkommunikation. Kostnad för studiematerial tillkommer med 240 kr.

FRÅGOR?
Kontakta verksamhetsutvecklare Mia Undfors, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Tisdag
Tid: 19:00-21:15
Ledare: Ewa Rehn
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights