Spanska konversation, distans

Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 100 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vi konverserar och utökar vårt ordförråd samt ökar förståelse och flyt i spansk konversation, allt för att du ska känna dig mer självsäker och obehindrad när det gäller att prata spanska.
Vi blandar vardagsspanska med användbara fraser som kan vara bra att ha med sig när man reser. Vi bestämmer också olika teman tillsammans att prata mer om. Det kan vara aktuella händelser, film, vardagssysslor, hobby m m.

Vi vet att många reser till Spanien under terminen, så här har du möjlighet att vara med online även om du är på resande fot.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver ha minst tre terminers förkunskaper eller motsvarande och kunna bilda meningar för lättare samtal.
Nivån anpassas till majoriteten av deltagarna. Är du osäker på om nivån i gruppen passar dig får du testa första kurstillfället kostnadsfritt. Meddela detta vid anmälan.

BRA ATT VETA
Vi träffas på distans. Du får information och en länk för uppkoppling innan kursstart.

LEDARE
Sylvanna Pasmino Escobar har spanska som modersmål och har varit cirkelledare hos oss på SV i många år. Till vardags arbetar hon som lärare i engelska och spanska.

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Tisdag
Tid: 20:30-22:00
Ledare: Sylvanna Pasmino Escobar
Lokal:

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 september, 2024

  • Kurs
  • Distans
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights