Dragspel - tisdag, onsdag eller söndag

SV Halland, i Varberg
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 640 SEK
Längd
24 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 640 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning
Lär dig spela det fantastiska instrumentet dragspel för Håkan Widar. Skicka in din intresseanmälan här så kontaktar vi/Håkan dig för att se vilken grupp du passar bäst i utifrån kunskapsnivå och plats i grupperna. Vi har två grupper på söndagar och resterande på tisdagar och onsdagar. Finns det ej plats i lämplig grupp får du stå i kö. Kurserna beräknas starta tisdag 10/9, onsdag 11/9 och söndag 15/9.

Målgrupp
De här kurserna riktar sig till nybörjare eller fortsättning. Olika dagar och tider beroende på nivå men kurserna startar i början av september.

Mål
Efter avslutad kurs har du lärt dig spela enklare ackord på dragspelet eller utvecklat din tidigare kunskap, beroende på din nivå från början såklart.

Innehåll och anmälan
För mer information och anmälan, kontakta gärna Håkan Widar på mail hakan.widar@bahnhof.se eller så gör du en intresseanmälan här på hemsidan så förmedlar vi kontakt.
Söndagsgrupperna håller till i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Östra Långgatan 40 medan tisdag och onsdagsgrupperna håller till på Eliasa gård i Södra näs.
På våren brukar det vara en dragspelskonsert ihop med Kulturskolan i Varberg.

Studiematerial
Du behöver ha med eget dragspel på kursen. Ni använder er av lite olika noter och däribland Dragspelsskola.se av Håkan Widar.

Gruppstorlek
Dessa kurser har plats för 5 deltagare/grupp.

Om kursledaren
Håkan Widar är högskoleutbildad dragspels- och accordeonpedagog vid SMI, Stockholms musikpedagogiska institut. Har har arbetat som dragspelspedagog vid studieförbund, kulturskolor och gymnasial estetutbildning sedan 1979.

Veckodag: Tisdag,Onsdag,Söndag
Tid: 01:00-01:12
Ledare: Håkan Widar
Lokal: Östra Långgatan 40
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dragspel - tisdag, onsdag eller söndag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Studieförbundet Vuxenskolan - Halland

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights