Spanska för resväskan A2 digitalt

SV Göteborg, Distans
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 360 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 360 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Spanska för resväskan A2 digitalt

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill fortsätta lära dig spanska. Kursen syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Målet är att bygga upp ett ordförråd och lära sig vanliga fraser. Efter kursen är tanken att du skall kunna kommunicera i mycket enkla sammanhang samt utbyta information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Eftersom kursen hålls online så kan du vara med även om du är på resande fot.

Vi arbetar tillsammans utifrån deltagarnas förutsättningar och vår ledare anpassar kursen efter behoven

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har baskunskaper i spanska. Du kan enkla ord och fraser och har viss grammatikkunskap. Du har gått motsvarande ca.2- 3 terminer spanska eller så har du läst för länge sedan och vill fräscha upp dina kunskaper.

Kurslitteratur
Vi bestämmer tillsammans på första träffen vad vi ska använda för studiematerial.

Material ingår inte i kursavgiften.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare.

Kursledare
Elisa Brega. Elisa kommer från Argentina och är utbildad lärare med många års erfarenhet i att undervisa vuxna i språk, framför allt Sverige och Spanien. Hon har jobbat hos SV i många år.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Elisa Brega
Lokal: