Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurs i Sorrento Italien

Susanna Salifou Nygren
Kursinformation
Italien
5 dagar
2022-10-08

Kursbeskrivning

MÅLARKURS I SORRENTO,ITALIEN 8-15 OKTOBER

Vi bor på ett litet familjepensionatet med utsikt över Neapelbukten, Vesuvius och Capri. Vi blir serverade frukost och en del kulinariska luncher och middagar med grönsaker från trädgården. 
Kursen vänder sig till dig som är nybörjare och till dig som är en mer erfaren målare. Under en intensiv vecka lägger vi tonvikten på målning där du får möjlighet att utveckla, upptäcka och undersöka måleriets underbara värld.
Deltagarna får individuell handledning, bekanta sig med verktygen och målarmaterialet, kunskaper om färg, valör och bildkomposition samt utveckla sitt personliga uttryck. Du som har erfarenhet av att måla får möjlighet att vidga och fördjupa dina kunskaper och det personliga uttrycket i ditt måleri.

Vi har även lagt upp ett program för att stimulera våra sinnen och vår nyfikenhet. Vi upplever Sorrento, förra året tog vi oss till Pompeji och Capri. I år kanske det blir  Circumvesuviana som ligger i närheten av Pomeji, en mycket välbevarad stad. Museo Archeologico Nazionaledi Napoli är också ett fint alternativ.

För mer information, skicka gärna en intresseanmälan. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kursledare

Susanna är en konstnär utbildad på konsthögskolan Valand i Göteborg och hon har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning. Hon driver egna kurser i måleri samt arbetar som universitetsadjunkt på Malmstenskolan vid Linköpings universitet i konstnärlig gestaltning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkurs i Sorrento Italien .

Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Målarkurser i Stockholm - Susanna Salifou Nygren

Som pedagog slutar jag aldrig fascineras över de världar som dyker upp hos mina kursdeltagare. Jag har lång erfarenhet av att undervisa i målning och teckning.  Jag lägger stor vikt vid att ge grundläggande kunskaper i målning, ett personligt uttryck...


Läs mer och visa alla kurser med Susanna Salifou Nygren

Kontaktuppgifter till Susanna Salifou Nygren

Susanna Salifou Nygren

Flintbacken 12
118 42 Stockholm

Tel: 0701-55 51 20
www.malarkurser.se


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Målarkurs i Sorrento Italien !

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 32 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Målarkurs i Sorrento Italien , fyll i följande uppgifter: