Visa kurser.se som: Mobil

Barnidrotter 4-6 år - pröva på i Farsta

Sportlekis
Kursinformation
Plats: Farsta
Längd: 10 tillfällen
Startdatum: Vecka 6, Söndag 11.40-12.30
Pris: 1 495 SEK
Arrangör: Sportlekis plus

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Barnidrotter 4-6 år - pröva på i Farsta

I Sportlekis får alla barn med spring i benen prova på flera olika idrotter på ett lekfullt sätt. Vi ger en introduktion till varje sport. Under lektionen gör vi övningar och tränar på grunderna inom respektive idrott. Upplägget utgår ifrån barnens upptäckarglädje. De flesta lektionerna är inomhus i gymnastiksal men enstaka lektioner kan arrangeras utomhus och då krävs vi en vuxens närvaro. Pojkar och flickor tränar tillsammans.

Sportlekis finns för två olika åldersgrupper - Sportlekis 2-3 år och Sportlekis 4-6 år. Varje åldersgrupp har sin specifika kursplan och innehållet är anpassat efter var barnen befinner sig motoriskt.

Varje lektion är 45-50 min och kursen är på 10 veckor. Terminen avslutas med Sportlekis-avslutningen. Då får barnen ta med sig sina nära och kära för att visa vad de gjort under terminen. Vår goa maskot Sportis kommer på besök och det blir ett fint minne för hela familjen.

Syftet med Sportlekis är att ditt barn skall upptäcka glädjen med att röra på sig och alla kan delta utifrån sin förmåga. Våra ledord glädje, upplevelser och gemenskap genomsyrar alla våra lektioner.

Målgrupp

Barn 2-6 år

Sportlekis

Idrott sport kurs barn

Sport för barn 2-6 år att prova på - Sportlekis

Sportlekis är en idrottskurs för barn. I Sportlekis får alla barn med spring i benen prova på flera olika idrotter på ett lekfullt sätt. Exempel på sporter vi testar är friidrott, gymnastik och fotboll.  Sportlekis finns för två olika åldersgrupper- Sportlekis...


Läs mer och visa alla kurser med Sportlekis

Kontaktuppgifter till Sportlekis

Sportlekis

Västergatan 27
434 30 Kungsbacka

Tel: 0771 - 444 100
www.sportlekis.se