Idrott för barn 2-6 år Värmdö

Sporty Tigers
Kursinformation
Värmdö
8 tillfällen
Vecka 7
1 450 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Idrott för barn

På Sporty Tigers får ditt barn upptäcka glädjen med idrott! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. Varje termin blir det nya sporter, bland annat gymnastik, friidrott och olika typer av bollsporter så som fotboll, handboll och innebandy. Vi brukar också ha en idrottslektion utomhus. Tjejer och killar idrottar tillsammans i mixade grupper och vi utgår alltid från glädje, upplevelse och gemenskap i vår kurs.

Idrottsskola för barn i två åldersgrupper

Sporty Tigers idrottskurser finns i två åldersgrupper; 2–3 år och 4–6 år. I den yngsta gruppen sportar barn och en förälder tillsammans. Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på hösttermin och vårtermin. Det sista tillfället för varje åldersgrupp blir en härlig sportavslutning med diplom- eller medaljutdelning.

På Sporty Tigers är ledarna välutbildade och förmedlar glädje och inspiration inom sport och idrott. De har alla en gedigen bakgrund inom idrott, har genomgått vår ledarutbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Sport för ditt barn nära hemmet

Ditt barn kan idrotta på Sporty Tigers på flera platser. Vi finns på många orter runt om i Göteborg, Malmö och Stockholm och övriga delar av landet. Alla kurser bokar du på vår webbplats.

Målgrupp

Sporty Tigers klasser finns för:

Barn 2–3 år tillsammans med förälder

Barn 4–6 år


Kostnader

Du har öppet köp i 5 dagar efter kursstart.

I kursavgiften ingår:

  • 8 veckors kurs
  • Maskotbesök
  • Sporty Tigers avslutning i salen

Video

Sporty Tigers

idrott_for_barn

Idrott för barn

På Sporty Tigers får ditt barn upptäcka glädjen med idrott! Under åtta veckor testar vi på olika idrotter utifrån barnens villkor och ålder. Varje termin blir det nya sporter, bland annat gymnastik, friidrott och olika typer av bollsporter så som...


Läs mer och visa alla kurser med Sporty Tigers

Kontaktuppgifter till Sporty Tigers

Sporty Tigers

Huvudkontor
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka


Recensioner
Bli den första att recensera Idrott för barn 2-6 år Värmdö!