Vuxendans Dieselverkstaden

Längd
1 timme
Pris
1 200 - 2 850 SEK
Längd
1 timme
Pris
1 200 - 2 850 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

ORIENTALISK DANS

Med Karin Liljequist, Danstudion i Dieselverkstaden (Sickla)

Den orientaliska dansen karaktäriseras av rullande höfter och färgstarka tyger. Både i gamla tider och i dag är den orientaliska dansen ett uttryck för kvinnogemenskap, men senare har dansen även kommit att bli ett uppskattat inslag på restauranger och klubbar. Det finns många grenar inom den orientaliska dansen, raqs sharki. De skiljer sig åt i klädstil, musik och steg. I den här kursen tränas styrka och smidighet och vi sätter ihop det hela i både kortare kombinationer och spännande koreografier. Tyngdpunkten ligger på egyptisk magdansträning men i fortsättningskurserna också på olika fusionsstilar, det vill säga en blandning av exemplevis gypsy-orientalisk, spansk-orientalisk osv.

DANSTRÄNING, IMPROVISATION OCH KOMPOSITION FÖR VUXNA

Med Maria Nordlöw, Dieselverkstaden (Sickla)

Nutida dans med mjuk fridansteknik, improvisation och komposition. Kreativt och nydanande. Passar både nybörjare och erfarna.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Vuxna

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Vuxendans Dieselverkstaden och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Nacka Dans & Teater Kulturskola
Boo Folkets Hus
Utövägen 6
132 30 Saltsjö-Boo

Välkommen till Nacka Dans och Teater Kulturskola!

____________________________________________________________________________________ Vår verksamhet bygger på att ge barn och ungdomar möjlighet att hitta och utveckla sitt uttryckssätt i en trygg och tillåtande miljö. Vi lägger stor vikt på pedagogisk kompetens och utbildning hos våra pedagoger och betonar ett lustfyllt, prestationsfritt...

Läs mer och visa alla kurser med Nacka Dans & Teater Kulturskola

Highlights