Friska Ryggen

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
8 timmar
Pris
1 145 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar
Pris
1 145 SEK
Nästa kurstillfälle
8 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Hemligheten med en frisk rygg och vacker hållning ligger i noggrann och kompetent stretching.

Innehåll
Smärta och obehag i ryggen är ett problem som tyvärr människor med ett stillasittande jobb möter, liksom de som leder en alltför aktiv livsstil och överbelastar denna muskelgrupp. En utmärkt lösning är ett enkelt och effektivt stretchövningskomplex.Att träna musklerna i rygg och nacke hjälper inte bara för att minska stress och spänningar, utan kan också förhindra problem i detta område i framtiden. regelbundet utförande av dessa övningar kommer att ge dig en vacker och korrekt hållning.

Korrekt hållning är inte bara skönhet, utan också allmän fysisk hälsa. En rak rygg minskar belastningen på leder, muskler och ryggrad och skyddar dem från skador, samt gör att du kan använda musklerna mer effektivt.

Alla övningar görs långsamt och smidigt, i ett behagligt tempo.

För att uppnå maximal effekt av att arbeta på ryggmusklerna måste du träna för hela kroppen. Mycket snart kommer du att märka inte bara yttre, utan också inre förändringar: ditt humör kommer att förbättras, din prestation kommer att öka, din sömn blir sund och vilsam.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel och barfota rekommenderas. Medtag en fast kudde att sitta på och en filt. Yogamatta finns att låna.

Bra att veta
Omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 september, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Friska Ryggen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights