Flow - rörelse, avslappning och kroppskännedom

Medborgarskolan Väst, i Uddevalla
Längd
8 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Detta är en rörelseklass som ger dig en större kontakt med dig själv och din kropp, inifrån och ut.

Innehåll

Välkommen att skapa en nära relation med dig själv, och därmed med andra. Detta är en rörelseklass som ger dig en större kontakt med dig själv och din kropp, inifrån och ut. Efter passet känner du dig lugnare, gladare, tryggare och med mer energi.

Tillsammans rör vi oss för att hitta mer kontakt med oss själva. Du utvecklar mer mod och en lyhördhet för vad som finns i dig och vad som vill bli synligt så att du kan uttrycka dig som den unikamänniska du är.  

Passet innehåller bland annat:

  • Långsamma neuromuskulära rörelser som utförs liggande.
  • Hjärtcentrering, att ta kontakt med ditt hjärta genom din egen beröring och dina andetag.
  • Introduktion, vägledning och inspiration till fri dans.
  • Övningar som stretcharfascian, dvs bindväven

Välkommen att bli mer av den du är.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Åsa Yndeheim är pedagog och utbildad Nia-instruktör. Hon har ett stort intresse för personlig utveckling och för att hitta sätt att läka kropp och själ. Detta har  lett henne till att utbilda sig och praktisera olika former av mental och kroppslig träning såsom Somatics och WBI-coaching. Hon arbetar som lärare, coach och kursledare. Flow har hon satt ihop från en blandning av sina utbildningar och erfarenheter för att få en holistisk rörelseform som ger glädje, avslappning och läkning. Läs gärna mer på hemsidan www.asayndeheim.se

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel rekommenderas. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Yogamatta finns att låna, men ta gärna med en filt.

Bra att veta
Omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs.


Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 september, 2024

  • Kurs
  • Uddevalla

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Flow - rörelse, avslappning och kroppskännedom och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights