Chakrayoga, fortsättning

Medborgarskolan Väst, i Trollhättan
Längd
16 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
28 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
16 timmar
Pris
1 695 SEK
Nästa kurstillfälle
28 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

För dig som är nyfiken på att lära dig mer om Chakrasystemet i kroppen.

Innehåll
Vi sjunger mantran, fysiska ställningar, andningsövning och går djupare in i meditationen. Vi avslutar med avslappning till kristallskålens helande kraft som ger dig djup avslappning där både fysiska, mentala och själsliga blockeringar kan lösas upp.

För vem
För att kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha gjort yoga tidigare och ha grundkunskaper om vårt chakrasystem. Vid graviditet rekommenderar vi kurs i gravidyoga.

Kursledare
Ulla Dyrssen är Internationellt Certifierad Yogalärare i Hathayoga, utbildad i Frankrike och certifierad av Yoga Alliance, USA. Ulla har också en utbildning i "Yoga and Stress Management" samt ”Exploring Wholeness with the Chakras”. Ulla har utövat Hathayoga sedan 2004, har fortbildat sig kontinuerligt och har även praktiserat Ashtangayoga och Kundaliniyoga samt avancerad meditation. Ulla har undervisat på Medborgarskolan sedan 2007.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Mjuk ledig klädsel och barfota rekommenderas. Medtag en fast kudde att sitta på och en filt. Yogamatta finns att låna.

Bra att veta
Omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 augusti, 2024

  • Kurs
  • Trollhättan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Chakrayoga, fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights