Yoga för stela! Workshop med Ann Svärdfelt 22/5

Längd
2 timmar
Pris
375 SEK
Nästa kurstillfälle
22 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Pris
375 SEK
Nästa kurstillfälle
22 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Ann Svärdfelt är en välkänd yogalärare och utbildar yogalärare över hela landet med sitt lärlingsprogram. Hon har utövat yoga i mer än 20 år och varit i Mysore i Indien åtskilliga gånger.

Denna workshop kommer vara inriktad på teknik och vi håller oss till Ashtanga Basic. Klassen riktar sig till dig som känner till grunderna och har gått en kurs i yoga, men även för dig som är van utövare av yoga.

FÖR VEM?
Klassen är öppen för alla yogautövare, dock ej helt nybörjare.

KURSLEDARE
Ann Svärdfelt / Helene Skogspil

KURSMATERIAL
Yogamattor finns att låna i lokalen!

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid före klassen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Rabatterat pris 20% för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 eller region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom epassi. Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura         
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

22 maj, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga för stela! Workshop med Ann Svärdfelt 22/5 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights