Yoga för Seniorer 7 ggr

Längd
14 timmar
Pris
1 045 SEK
Längd
14 timmar
Pris
1 045 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Denna kurs är för dig som vill utöva mjuk yoga i ett lugnare tempo. Kursen lämpar sig för alla oavsett fysiska förutsättningar och syftet är att du ska få inspiration, motivation och kunskap kring hur kropp och sinne samarbetar för att ge god hälsa.

I den här kursen lär du dig att utöva välgörande fysisk yoga och andningsövningar, passen avslutas sedan med Yoga Nidra som är en riktigt skön djupavslappning.

FÖR VEM?
Kursen riktar sig till seniorer men har inga specifika ålderskrav.
Det går att hoppa på kursen även efter att den startat.

KURSLEDARE
Ewa Bengtsson undervisar i Hathayoga (Klassisk yoga och avspänning) på K-yoga i Malmö och Lund sedan åtta år. Hon har en 3-årig utbildning i Hatha Yoga samt i Mediyoga (medicinsk yoga) och har själv praktiserat yoga i tjugo år. Bland hennes uppdragsgivare finns Länsstyrelsen, behandlingshemmet Minnesota Malmö, ”Trappan” ett kvinnoprogram i Rosengård, Kriminalvården Malmö, Noaks ark, INM Integrerad Närsjukvård Malmö och Mås Gym Staffanstorp. Även intensivkurser i egen regi.

KURSMATERIAL
Tjocka yogamattor och filtar finns att låna i lokalen.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka bekväma kläder som du rör dig lätt i. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Avgiften är redan pensionärsbaserad.
Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.
Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga för Seniorer 7 ggr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights