Yoga för alla - Degeberga

Medborgarskolan Syd, i Degeberga
Längd
10 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yoga stärker kropp och sinne, skapar balans och harmoni.

Om kursen
Kristianstads kommun uppmuntrar sina verksamheter att samverka med den ideella sektorn. Utifrån detta och att musik och rörelse främjar alla varianter av hälsa planerar mötesplats Degeberga och Kristianstads Fritidsgårdsforum att erbjuda "Yoga för alla" tillsammans med Medborgarskolan.

Yoga är perfekt för alla åldrar och inte minst för äldre. Yoga har så många positiva utslag i äldres hälsa. Seniroyoga handlar om att skapa styrka och bättre rörlighet, samtidigt som man lär sig att använda andningen rätt för att skapa energi till både kropp och sinne. Yoga jobbar också på att skapa balans i kroppens "energisystem" för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling.

För vem
För alla, ingen erfarenhet krävs.

Kursledaren
Camilla har i väldigt många år varit fascinerad av vår kropps otroliga förmåga till självläkning. När Camilla kom i kontakt med yogan första gången, blev hon fast direkt.  

Bra att veta
- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 september, 2024

  • Kurs
  • Degeberga

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga för alla - Degeberga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights