Thailändsk matlagning

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
9 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
15 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar
Pris
1 395 SEK
Nästa kurstillfälle
15 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Citrongräs, kokosmjölk, sweet chili, koriander, vitlök och het basilika - känner du dofterna? Det thailändska köket är här! Lär dig laga thailändsk mat och bjud in den till din egen vardag.

Thailand i våra hjärtan. De underbara dofterna, de fantastiska smakerna och kryddblandningarna som gör livet till en fest. En matlagningskurs kurs för alla som älskar thailändsk mat och vill lära sig att laga den själv. Vi lär känna några av det thailändska kökets typiska råvaror, såser och kryddor, och övar upp förmågan att tillreda dem. 

Om kursen
Matlagningsgrupperna är små, max 7 deltagare. Meny för kvällen presenteras av ledaren, därefter tillreder vi och avnjuter rätterna tillsammans. Alla kursdeltagare deltar praktiskt i allt arbete kring måltiden.

För vem

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Erina Einarsson. Erina har varit bosatt i Sverige över 20 år och hennes stora passion är matlagning. Hon har erfarenhet av att lära ut matlagning och har tidigare drivit matvagn och Thairestaurang i Ödåkra samt varit kökschef på en Thairestaurang i Rydebäck. Erina har även cateringverksamhet med dukning, servering och festarrangemang.

Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem, där alla kursledare kontinuerligt erbjuds möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling.

Kursmaterial
Kostnaden för matvaror är inräknade i deltagaravgiften dvs. inga ytterligare kostnader tillkommer. Recept för kvällens meny får du med dig hem.

Bra att veta
1 studietimme = 45 minuter
Ange ev. matintolerans eller -allergi i samband med anmälan. I någon mån kan alternativ erbjudas, dock ej fullt ut individanpassad meny.

Vi kan inte garantera plats förrän vi vet att kursen verkligen kan starta. Invänta din kallelse som kommer med posten!
Ev. rabatt anges vid anmälan, intyg krävs.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss.

Rabatt

Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 maj, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Thailändsk matlagning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights