Street'n show från 13 år och uppåt

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
895 SEK
Nästa kurstillfälle
1 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I denna kurs får barnen ha kul samtidigt som de både får röra på sig och lära sig något nytt! Vi kommer dansa street´n show som är en mix av olika dansstilar som bland annat jazzdans, hiphop och showdans.

Om kursen
Det ska vara en rolig stund med mycket rörelse till musik och glad dans. Det blir mest koreografi men vi kommer även att göra diagonaler och annan teknikträning. Lektionerna inleds med uppvärmning och avslutas med stretching. Street´n show är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. 

För vem
Du behöver ingen förkunskap.

Kursledaren
Alice är en kreativ och ambitiös tjej som brinner för att dansa. Hon började dansa redan vid fyra års ålder och har sedan dess skaffat sig erfarenhet inom stilar som hiphop/street, jazz och modern. Det allra viktigaste för henne är dock att man ska få ha kul med dansen och att vara del av en gemenskap

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
-OBS: Uppehåll v.43 och v.44. Uppvisning på teatern den 1 dec.
-Bär bekväm klädsel som är lätt att röra sig i, gymnastikskor och ta gärna med vattenflaska
-Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 september, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Street'n show från 13 år och uppåt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights