Sång - individuell undervisning med Anna Spielman, 10x30 min

Längd
10 timmar
Pris
3 695 SEK
Längd
10 timmar
Pris
3 695 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Utveckla din sångröst! Sången är en källa till glädje och gemenskap, och rösten ett instrument i egen rätt. Du får ett individuellt lektionsschema. Lär successivt känna din röst med hjälp av bra andningsteknik, tonbildning och kanske även interpretation. Utveckla känslan för musiken och låt din sångröst klinga!

Våga sjunga! Genom individuell sångundervisning förbättrar du din sångröst utifrån dina egna förutsättningar. Du får hjälp att hitta modet och förmågan att uttrycka dig musikaliskt med din röst.

Sångundervisningen riktar sig till såväl nybörjare som vana sångare från 15 år och uppåt. Kanske vill du få hjälp att hitta en bärig stämma och utforska din musikaliska och vokala förmåga. Eller kanske sjunger redan mycket och vill finslipa tekniken, uttrycket eller någon särskild sång inför sångprov eller audition till musikutbildning, teater eller opera. Eller kanske skall du sjunga på en väns bröllop?

Läraren arbetar tillsammans med dig utifrån den nivå där just du befinner dig. Här får du en teknisk grund att stå på, användbar i all typ av sång.
Du övar till piano eller förinspelad musik. Ditt individuella lektionsschema lägger du och läraren före start.

Om kursen
Lektionerna är inriktade på andning och sångteknik kombinerat med dina egna uttryck. Sångteknik och scenspråk hör ihop, kursledaren hjälper dig att förena dessa. Du som elev väljer den musikstil som du trivs bäst med eller en ny stil som du vill bekanta dig med och utveckla.

Undervisningen ligger på måndagar, tisdagar och onsdagar. Tid och datum enligt överenskommelse (datum och tid som anges i denna kursinfo är endast ett exempel). Kontakt med sångläraren förmedlas efter din anmälan via Medborgarskolan.

Välj kurs efter vilket antal lektioner du planerar att ta:
10 x 30 min kostar 3 695 kr
5 x 30 minuter kostar 1 995 kr

För vem
Individuella lektioner för såväl erfarna sångare som för nybörjare, rekommenderas från 15 år.

Kursledare
Anna Spielman
Anna är mezzosopran och sångpedagog med stor erfarenhet från operascener. Hon har bl a arbetat som sångerska på Malmö Opera. Under många år har Anna Spielman undervisat i sång och scenframställning.

Bra att veta

Sångundervisningen bedrivs i Annas sångstudio i centrala Malmö.

OBS, varje elev har ett INDIVIDUELLT SCHEMA! Även lektioner dagtid är möjligt, det är den dag och tid ni kommer överens om före kursstart som gäller (dag och tid här i kursinfo är enbart ett exempel).

Kursstarter sker löpande under terminen. Lektionerna ska genomföras inom en sammanhållen period på högst 2 månader från startdagen vid bokning av 5 lektioner respektive 3 månader från start vid bokning av 10 lektioner. Därefter är läraren inte längre är skyldig att erbjuda lektioner, ev. återstående tillfällen betraktas som förverkade.
Avbokning av lektion vid t ex sjukdom meddelas direkt till läraren senast 24 timmar i förväg.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sång - individuell undervisning med Anna Spielman, 10x30 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights