Körsång - Supernovan med Joachim Saxenborn

Längd
24 timmar
Pris
1 275 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 275 SEK
Nästa kurstillfälle
27 augusti, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och konserttillfällen sporrar dig att ge det lilla extra.

Supernovan är en relativt stor kör för dig med tidigare körvana. Du får sjunga en varierad repertoar av sånger och vi njuter av en härlig gemenskap i körsång. Ofta har vi en konsert i slutet av terminen.Välkommen till en ny termin med körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva.
Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla år. Det är svårt att i ord uttrycka vilken enorm fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!

Hälsningar, Joachim Saxenborn


Om kursen
Under repetitionerna lär vi oss att lyssna på varandra för att forma vår kör. Du lär dig också att hantera din röst på ett bättre sätt samt lär dig mycket om musik. Repertoaren är mycket varierad och hämtas från olika sorters musik, både nya utmaningar och välkända sånger.

Vi träffas en gång i veckan och avslutar ofta terminen med en konsert. Har du missat starten så går det bra med efteranmälan (se nedan).

För vem
Körkursen är för dig som har sjungit i Joachims "Vi kan inte sjunga"-kör eller har någon körvana från annat håll. Är du osäker på nivån, rådgör med körledaren Joachim Saxenborn via mejl, joachim@saxenborn.se.

Kursledare
Joachim Saxenborn - kördirigent, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda sångare i kör i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim ger även sånglektioner individuellt (sök på hemsidan för info).
Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se

Bra att veta
Aktuell information kring repetitionstider m.m. finns alltid på Joachims blogg. Mer info i kallelse till kurs.
Obs att startdatum är preliminärt tills det blivit fastställt i kallelsen.

Efteranmälan går bra!
Det får bra att komma med även mitt i terminen, medan kursen pågår. Välj "Medborgarskolan faktura" som betalningsalternativ när du anmäler dig, så anpassar vi din faktura. Du betalar endast från det tillfälle du börjar.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 augusti, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Körsång - Supernovan med Joachim Saxenborn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights