Kör 55+ med Joachim Saxenborn

Längd
24 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 295 SEK
Nästa kurstillfälle
10 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, mår bättre och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas vi och en avslutande konsert sporrar dig att ge det lilla extra.

Kören för dig som helt enkelt älskar att sjunga! Alla är välkomna oavsett erfarenhet och förmåga. Vi sjunger en bred och spännande repertoar.

 

Välkommen till en ny termin med körsång!
Vad kan vara härligare och mer givande än att stämma upp i sång tillsammans? Jag har haft den stora äran, förtroendet och privilegiet att leda många körsångare i mitt liv, vilket har tillfört mitt liv mer än vad ord kan beskriva. Därför ser jag framemot att fortsatt kunna få dela med mig av den glädje och kunskap som jag berikats med under alla dessa år. Det är svårt att i ord uttrycka vilken fröjd körsång skänker, så hjärtligt välkomna till någon av mina körer!

Sångarhälsningar, Joachim Saxenborn

Om kursen
Under repetitionerna så arbetar vi med tekniken och lyssnandet. Du lär dig också mycket om musik. Repertoaren är varierad och bjuder så väl på det välkända som nya utmaningar. Vi träffas en gång i veckan och avslutar i regel terminen med en konsert. Har du missat starten så går det bra med efteranmälan (se nedan).

För vem
Inga förkunskaper krävs men det är bra om du har lite körvana. Rådgör gärna med oss eller körledaren om du har frågor om nivån.

Kursledare
Joachim Saxenborn

"Mycket kompetent. Jag började sjunga i kör tack vare att Joachim är så bra på att ta hand om alla. Alla blir sedda oavsett talang."

                                                     /Ur vår kursutvärdering Kör 55+ våren 2023

Joachim Saxenborn är kördirigent, sångare, pianist m.m. med stor erfarenhet av att leda körer i alla åldrar och på alla nivåer. Joachim är också en mycket erfaren sångpedagog och ger även sånglektioner individuellt (sök på hemsidan för info). Gå gärna in på Joachims hemsida och läs mer: www.saxenborn.se 


Bra att veta
Kören övar i en sal med dansparkett där ytterskor inte är tillåtna, medtag gärna inneskor med ren och mjuk sula.

Aktuell information kring repetitionstider m.m. meddelas löpande per mail och/eller sms. Detta är en kurs med kursavgift inom folkbildningen. Medverkan kräver att man är anmäld. Anmäl dig via hemsidan eller ring Kundcenter 075-241 68 50. Bindande anmälan, vänligen notera köpvillkor.

Invänta alltid kallelse innan du går till första träffen! Startdatum är preliminärt tills det blivit fastställt i kallelsen. 

Efteranmälan går bra!
Det går bra att komma med även mitt i terminen, medan kursen pågår. Välj "Medborgarskolan faktura" som betalningsalternativ när du anmäler dig, så anpassar vi din faktura. Du betalar från det tillfälle du börjar.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

10 september, 2024

  • Kurs
  • Lund

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kör 55+ med Joachim Saxenborn och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights