Intresselista musikhus Malmö

Längd
40 timmar
Pris
0 SEK
Längd
40 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Medborgarskolan planerar för nya replokaler i ett fräscht nytt musikhus i "kulturbullerzonen" på NGBG. I väntan på egna lokaler samarbetar vi runt befintliga lokaler på adressen N.Grängesbergsgatan 26A. Kvinnor och transpersoner har förtur. Anmäl dig gärna till vår intresselista här nedanför!

Givetvis är anmälan INTE bindande, utan ger dig bara förtur. Preliminär info om hyresnivåer kommer att bli klart under sommaren. Medborgarskolan kommer att jobba för att hålla hyrorna nere så mycket det bara går.

Och ja, du får gärna dela med dig av länken till andra bekanta som letar replokal!

För mer info, kontakta: Anna Wagner, verksamhetsutvecklare för musik. Mail: anna.wagner@medborgarskolan.se, Tel: 0764-95 84 58

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intresselista musikhus Malmö och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Norra Grängesbergsgatan 11
Malmö

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights