Företagsutbildning Excel, Word, Powerpoint och Access (Officeprogrammen), skräddarsydd

Längd
1 timme
Pris
1 000 SEK
Längd
1 timme
Pris
1 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Jobba smartare! Excel-, Word-, Powerpoint och Accessutbildningar för företag har som syfte att effektivisera användningen av programmet; att göra det lättare för anställda och företagsledare att verkligen utnyttja alla smarta funktioner.

Innehåll
Vi skräddarsyr utbildning för just er. Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå.

  • Excel är ett mångfacetterat kalkylprogram. Med Excel kan man bland annat skapa kalkyler, diagram och listor. Excel hjälper företagsledare och medarbetare att lägga upp årsbudget, göra uträkningar, hålla reda på utgifter och så vidare - listan kan göras hur lång som helhet.
  • Word är ett mycket effektivt ordbehandlingsprogram. I Word kan man redigera text och bild, skapa snygga dokument, ta fram tabeller, innehållsförteckningar och formatmallar. Det går även att dela information och att arbeta tillsammans med kollegor i samma dokument.
  • Powerpoint är ett mycket effektivt presentationsprogram som används på de flesta arbetsplatser.
    Med PowerPoint kan du skapa presentationer med kombinationer av text, foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och bilder, med smidiga övergångar i ett snyggt bildspel.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i Excel, Word, Powerpoint eller Access kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning. Våra utbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägg och innehåll.

Utbildare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningsstart.

Utbildningslokal
Vi genomför oftast utbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid, men passar det er bättre så genomför vi utbildningen i våra utbildningslokaler.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Kontakt
skane@medborgarskolan.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Företagsutbildning Excel, Word, Powerpoint och Access (Officeprogrammen), skräddarsydd och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights