Visa kurser.se som: Mobil

Företagsutbildning bokföring, redovisning, ekonomi samt personal-och löneområdet, skräddarsydd

Medborgarskolan Syd
Kursinformation
Malmö
1 timme
1 000 SEK

Kursbeskrivning

Behöver du utbildning inom bokföring, redovisning, ekonomi eller personal- och löneområdet. Vi skräddarsy efter vad just du och ditt företag har behov av.

Innehåll
Oavsett vad du eller ditt företag har för utbildningsbehov så hjälper vi dig. Vi utbildar dig inom bokföring, redovisning, ekonomi samt personal-och löneområdet. Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå.

Upplägg
Våra utbildningar för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägget och innehållet.

Utbildare
Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.

Utbildningsmaterial
Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan kursstart.

Utbildningslokal
Vi genomför oftast utbildningarna hos våra uppdragsgivare så att deltagarna inte ska förlora värdefull arbetstid, men passar det er bättre så genomför vi utbildningen i våra utbildningslokaler.

Låt din personal och din organisation utvecklas!

Kontakt
skane@medborgarskolan.se

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Företagsutbildning bokföring, redovisning, ekonomi samt personal-och löneområdet, skräddarsydd.

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan Syd

Linnégatan 61
21614 LIMHAMN

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Företagsutbildning bokföring, redovisning, ekonomi samt personal-och löneområdet, skräddarsydd!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 10 recensioner.
Läs recensioner