Cello individuell undervisning 5x45 min

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
5 timmar
Pris
2 895 SEK
Längd
5 timmar
Pris
2 895 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig spela cello! Eller utveckla ditt cellospel genom individuella undervisning och teknikövning på lektionerna och flitig repetition däremellan.

Ta med din cello och utveckla ditt cellospel och dina musikkunskaper i ett individuellt upplagt lektionsschema.

Undervisningen riktar sig till såväl nybörjare som vana cellospelare från 18 år och uppåt. Läraren arbetar tillsammans med dig utifrån den nivå där just du befinner dig. Ni jobbar med din teknik och med cellospelets alla musikaliska delar. När det är motiverat tar ni in notläsning och musikteori. Ditt lektionsschema lägger du och läraren före start.

Om kursen

Du behöver ha ett eget instrument att ta med till lektionerna. Dag och tid bestäms tillsammans med läraren innan kursen startar (i vår kursinfo anges endast exempel). Vanligen är det en lektion i veckan. Kontakten förmedlas via Medborgarskolan efter att du anmält dig. Kallelse/faktura skickas först när när ni bestämt en startdag (fram tills dess betraktas din anmälan som en icke bindande intresseanmälan).

Välj kurs efter det antal lektioner du planerar att ta:
10 x 45 min kostar 5 645 kr
5 x 45 minuter kostar 2 895 kr

Har du önskemål om andra kursformat? Är ni flera som vill spela cello tillsammans? Välkommen att kontakta oss med en förfrågan!

För vem
Individuella lektioner för såväl nybörjare som erfarna cellospelare. För undervisning på avancerad nivå, rådgör först med läraren.

Undervisningen erbjuds alla vuxna, även seniorer.

OBS! Du behöver ha en egen cello att ta med till lektionerna och öva på hemma.

Kursledare
David Lengui, cellist, gitarrist och kursledare med ursprung i England. David hade cello var huvudinstrument på Musikhögskolan, och David är en mycket erfaren musikpedagog som både arbetar i skolan och med studiecirklar i gitarr m.m. hos oss på Medborgarskolan.

Bra att veta

OBS att varje elev har ett INDIVIDUELLT SCHEMA efter överenskommelse med läraren. Medborgarskolan förmedlar kontakt efter att du anmält dig, och kursen kan börja så snart ni bestämt startdatum.

Du tar med din egen cello till lektionerna.

Kursstarter sker löpande under terminen. Lektionerna ska genomföras inom en sammanhållen period på högst 2 månader från startdagen vid bokning av 5 lektioner respektive 3 månader från start vid bokning av 10 lektioner. Därefter är läraren inte längre är skyldig att erbjuda lektioner, ev. återstående tillfällen betraktas som förverkade.

Ombokning av lektion vid t ex sjukdom kan göras max 2 ggr och meddelas då direkt till läraren senast 24 timmar i förväg.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Cello individuell undervisning 5x45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights