Bokföring – Repetitionskurs

Medborgarskolan Syd, i Distans / Online
Längd
24 timmar
Pris
3 495 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
3 495 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till repetitionskurs i bokföring! Underhåll dina kunskaper i bokföring och få en uppdatering på nya regler och funktioner. För dig som tidigare gått en kurs med Peter och känner att det vore bra med en uppfräschning.

I denna kurs får du chans att snabbt uppdatera dina kunskaper inom bokföring. Repetition hjälper dig att befästa dina kunskaper och göra dem mer hållbara på lång sikt. Det är också ett effektivt sätt att förbättra din förmåga att utföra uppgifter snabbare och mer effektivt.

I kursen träffas ni i fyra realtidsmöten via Zoom där du har möjlighet att ställa frågor som uppstått sen sist.  Du får också tillgång till vår kursportal med moduler för självstudier komplett med nya övningar så att du kan lära genom att göra.

I kursen utgår vi från bokföringsprogrammen Visma eEkonomi och/eller Visma Administration och via Medborgarskolan får du tillgång till en elevlicens till kursen.

Upplägg
Kursen bedrivs som distanskurs via ett digitalt klassrum på vår plattform Learnify under 10 veckor. Under hela kursen har du tillgång till vår kursportal där du hittar 10 moduler (självstudier), extra uppgifter, filmklipp och ett forum där du och övriga deltagare kan ställa frågor till kursledaren och diskutera med varandra under hela kursens gång. Kursledaren loggar in varje vardag och besvarar frågor

Minst 5 av studietillfällena kommer att ske live via zoom 2*45min 19.15 på tisdagar. Länk till dessa lektioner, datum och exakt tid kommer du att informeras kring utav kursledaren vid kursstart. 

Ni får tillgång till plattformen samma dag som kursen startar. 

Förkunskaper
Grundläggande data- och Internetvana erfordras. Kursen är första delen bland våra ekonomikurser. 

Kursledaren
Peter Hagenstål har distansundervisning inom data och ekonomi sen flera år. Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Du måste ha tillgång till Basbok i bokföring, Liber, 10 uppl, ISBN 978-91-47-09539-1. Se till att ha inhandlat den inför kursstarten.

Hur når jag plattformen/Learnify
Du får två mail dagen innan  kursen startar som innehåller information och lösenord för att nå in till vår distansplattform. Väl inne i plattformen finns ledaren där och guidar dig och övriga deltagare genom kursen.

Kontakta oss
Om du vill veta mer om kursen så ring vårt Kundcenter 075-241 6850 eller skicka epost till region.syd@medborgarskolan.se

Viktigt
Ange alltid aktuell e-postadress vid anmälan. Viktigt då inloggningsuppgifter m m mailas ut.

Bra att veta
Efter genomförd kurs kan specificerat kursintyg erhållas. Kontakta kursledaren eller Medborgarskolan.

Rabatt hos Bokus
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 maj, 2024

  • Kurs
  • Distans / Online

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Bokföring – Repetitionskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights