Kom igång och skriv - inspirationsworkshop

Längd
12 timmar
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar
Pris
1 850 SEK
Nästa kurstillfälle
5 oktober, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Kom igång och skriv - inspirationsworkshop

Frigör författaren inom dig! En lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Innehåll

Kom med på en lustfylld inspirationshelg fylld av skrivövningar som hjälper dig att komma loss och fånga njutningen i att skriva.

Upplägg

Två intensiva dagar med mycket skrivande.

Förkunskaper

Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursledare

Helga Härle har haft skrivarkurser sedan slutet av 80-talet. Hon har undervisat i skrivpedagogik på högskolan, har erfarenhet av redaktionellt arbete och lektörsuppdrag, litterär översättning, frilansuppdrag som kulturskribent med mera. Helga är internationellt erkänd haikupoet. Hon var i flera år styrelseledamot i Författarcentrum och Översättarcentrum.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Det tillkommer inga extra kostnader för kursmaterial men ta med något att skriva på: laptop eller penna och papper, eller både och. 

Bra att veta

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kom igång och skriv - inspirationsworkshop och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.