Starta en bokcirkel - få varsin bok

Medborgarskolan Öst, i Norrköping
Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Längd
12 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

”Läsning är för själen, vad gymnastik är för kroppen” - Upptäck lusten i att läsa och förstärk upplevelsen genom att diskutera boken med andra!

En bokcirkel är ett fantastiskt sätt att reflektera över det du läser tillsammans med andra och lära känna nya personer. När du startar en bokcirkel via oss får samtliga i bokcirkeln en bok. 

Fyll i en intresseanmälan här genom att anmäla dig (klicka på "Anmäl") så sänder vi info till dig om hur du startar upp en bokcirkel. Du kan anmäla dig som enskild person eller som ledare för en färdig grupp. 

Allt som krävs är att ni är minst tre personer som träffas minst fem tillfällen och vid alla tillfällen måste en utvald kontaktperson föra närvaro över deltagarna. Samtalsunderlag och deltagarlista får ni av oss och dessa lämnar ni tillbaka till oss efter avslutad bokcirkel. 

Välkommen in i bokens värld!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Starta en bokcirkel - få varsin bok och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights