Piano undervisning 2st INTRESSEANMÄLAN

Längd
8 timmar
Pris
2 550 SEK
Längd
8 timmar
Pris
2 550 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Tillsammans med din pianolärare utvecklar ni er musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad. Ni kommer att lära er grunderna för att kompa och spela melodier. Vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning och pedalspel. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagare för att lära sig så mycket som möjligt.

Upplägg

Lektionstiden är 45 minuter/kurstillfälle. Lektionerna ges i lugnt och pedagogiskt tempo i hemmamiljö.
Tidpunkten bestäms gemensamt av dig och läraren.

Förkunskaper

Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv på en mer avancerad nivå.

Kursledare

Ann Johansson har under många år undervisat i piano för alla åldrar. Hon är även utbildad inom sång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

Bra att veta

Gruppen består av minst två deltagare, där ni tillsammans med läraren kommer överens om inriktning och innehåll.

Efter anmälan blir du kontaktad för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mejladress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i så fall i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala fakturan på två eller tre månader utan extra kostnad.

Välkommen!

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano undervisning 2st INTRESSEANMÄLAN och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights