Kvinnor med portfölj - aktiekunskap

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
30 timmar
Pris
0 SEK
Längd
30 timmar
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Är du kvinna och intresserad av såväl aktier som att träffa andra kvinnor och umgås, diskutera, laga mat och anordna andra härliga aktiviteter tillsammans? Gå med i damklubben för aktiesugna!

Cirkeln är kostnadsfri men förutsätter att du är medlem i Aktiespararna. Om du inte redan är det så är ditt medlemsskap bara en knapptryckning bort! Förverkliga dina spardrömmar med Aktiespararna | Aktiespararna

Vi träffas i Medborgarskolans lokaler på Teknikringen 7 i Linköping. Vi inleder våra träffar med att diskutera och lära oss mer om aktier, och avslutar sedan kvällarna med lättsamma och trevliga aktiviteter vi planerar tillsammans.

Du behöver inte ha någon erfarenhet, eller ha varit med i föreningen sedan tidigare. Klubben är öppen för både gamla och nya medlemmar, med och utan tidigare erfarenhet.

Anmäl dig här eller kontakta oss 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Kvinnor med portfölj - aktiekunskap och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights