Valpagility

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
10 timmar
Pris
1 990 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 990 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Valpagility

Vill du att din hund ska lära sig grunderna i agility redan som valp? Då är detta kursen för dig. All träning är anpassad till den unga hunden och det handlar om att skapa goda erfarenheter. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

 Innehåll
På den här kursen kommer vi att arbeta med de grundfärdigheter som agilityhunden behöver. Vi kommer att påbörja hinderinlärning, slalom och kontaktfält. Vi kommer att gå in på handling och hur vi ska jobba med belöningar och belöningsplaceringar för att få en så bra och hållbar inlärning som möjligt. Vi kommer också att jobba med övningar för kroppskontroll.

Upplägg

Kursen är lämplig för valpar från 4 månader till 12 månader gamla. Vi träffas fem gånger för teori, praktiska övningar och tillfälle för frågor och diskussion. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

Förkunskaper
Inga förkunskaper

Kursledare
Stina är certifierad hundinstruktör som är aktiv under namnet Team Dogtastic. I hennes familj finns en tollare, en kelpie och en border collie som hon aktivt tränar och tävlar inom olika hundsporter såsom lydnad och rallylydnad. Stina lägger stor fokus på att du får bra upplevelse och så mycket lärdom som möjligt under sina kurstillfällen, för att man ska få verktyg till ett bra hundliv!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Ange hundens ras, ålder och namn vid anmälan.
Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan.
Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Valpagility och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.