Trumlektioner med Magnus Olsson

Längd
4 timmar
Pris
4 200 SEK
Längd
4 timmar
Pris
4 200 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Trumlektioner med Magnus Olsson

Lär dig av ett riktigt proffs! Magnus Olsson är verksam som professionell frilanstrummis sedan 15 år tillbaka. Har medverkat på en mängd skivinspelningar och turnéer med artister som Melissa Horn, Darin, Emil Jensen med flera. Magnus har tidigare undervisat som trum- och ensemblelärare i Stockholm.

Vill du börja spela trummor men vet inte var du ska börja? Eller har du spelat trummor några år och vill fördjupa dig i någon särskild musikstil? Dessa lektioner riktar sig både till nybörjare och mer erfarna trummisar. Med fokus på nyfikenhet och lust lär vi oss trumspel från grunden för att så småningom kunna spela trummor till dina favoritlåtar.
 
Magnus skräddarsyr kursen utefter vilken typ av musik du vill spela och vilka mål du har, allt för att ta till vara på glädjen i att spela ett instrument.

Innehåll och mål

En tydlig kurs där det mest grundläggande i trumspel tas upp. Våra kurser är gehörsbaserade just för att du ska kunna bli så fri som möjligt i ditt eget musicerande. Efter att ha en stadig grund kan vi gå vidare till att välja hur ditt spelande kan utvecklas. För dig med mer erfarenhet så kan vi direkt dyka ner i en speciell musikstil och utforska vad som kännetecknar till exempel New Orleans-funk, i fråga om timing, groove och sound.

Upplägg

  • Undervisning för enskild elev
  • Fyra tillfällen
  • Vi bestämmer gemensamt veckodag och klockslag
  • Allt material ingår i kursens kostnad

Material

Väljs efter elevens önskemål. Vi kan jobba med både digital-trumset och traditionellt trumset.

Kursledare

Magnus Olsson är verksam som professionell frilanstrummis sedan 15 år tillbaka. Han har medverkat på en mängd skivinspelningar och turnéer med bland andra Melissa Horn, Darin, Emil Jensen, Last Days of April och Oh Laura. Magnus har tidigare undervisat som trum- och ensemblelärare på olika studieförbund och kulturskolor i Stockholm.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trumlektioner med Magnus Olsson och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.