Tillsammans på Skutberget

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
20 timmar
Pris
400 SEK
Längd
20 timmar
Pris
400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Tillsammans på Skutberget

Rörelse, utveckling, hälsa och gemenskap - Det är vad vi inriktar oss på när vi träffas på motionscentralen på Skutberget.

Ung som gammal spelar ingen roll. Syftet med våra träffar är att vi tillsammans inspirerar och lär oss hur vi skall ta hand om vår hälsa och våra kroppar.

Vi träffas på Skutbergets motionscentral för att motionera tillsammans. Vi gör rörelser och övningar som gynnar styrka, smidighet och balans. Tillsammans pratar vi om saker som kan öka vårt välmående och bevara vår hälsa. Övningar och rörelser anpassas efter din egna förmåga.

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna och deltar efter egen förmåga och dagsform.

Kursledare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta

Vi träffas på onsdagar kl 10:00. Gruppen startar när vi har tillräckligt med deltagare. Du kommer att bli kontaktad när vi är startklara. Ta med vattenflaska!

Vi kommer att vara inomhus i motionscentralen vid kyla, regn och slask, men när vädret tillåter kommer vi att ha utomhusaktivitet. 

Medborgarskolan förbehåller sig rätten att ändra datum för första träffen eller ställa in kursen vid för få anmälda.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Tillsammans på Skutberget och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.