Teknisk analys vid aktiehandel - distansföreläsning

Längd
1 timme
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
17 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Teknisk analys vid aktiehandel - distansföreläsning

Bli vassare i dina aktieplaceringar genom teknisk analys! Hett tips! Anmäl dig till en av våra kurser i Aktiekunskap och delta gratis på dessa föreläsningar.

Innehåll

Den här föreläsningen ger dig grunderna i teknisk analys. Efter den här timmen har du lärt dig några grundläggande metoder för att ta bättre placeringsbeslut. Du lär dig tolka aktiekursgrafer med några olika metoder för att identifiera köp- och säljnivåer. Föreläsningen kräver inga förkunskaper om teknisk analys, utan är lämplig som start för dig som är nyfiken på vad teknisk analys är.

Målsättningen är att du efter den här föreläsningen kan använda några grundläggande tekniska analysmetoder för att göra bättre aktieaffärer, på kort och lång sikt.

Så här går det till

Detta är en distansföreläsning i realtid där vi ses via ett kostnadsfritt videoverktyg. Länken mejlas ut ca 1 veckan innan föreläsningen, kallelse kommer i ett separat mail. 

Föreläsare

Lennart Sundstedt, civilingenjör (Industriell Ekonomi) med lång erfarenhet av aktiehandel och stort intresse för aktiemarknaden, placeringar, bolagsanalyser och att förmedla kunskaper. Lennart har hållit flera uppskattade grundkurser, distanskurser och även fortsättningskurs och tidigare varit aktiv i Aktiespararnas lokalförening i Västerås. Sagt om Lennart i kursutvärdering "Mycket bra lärare som på ett tydligt och bra sätt förklarade svar på våra frågor. Uppskattade våra diskussioner i gruppen där alla frågor var tillåtna."

Lennart har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Sugen på att lära dig mer?

Missa inte våra kurser inom aktiekunskap. När du anmäler dig till en av kurserna nedan ingår våra fristående distansföreläsningar inom aktiekunskap utan extra kostnad. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan till föreläsningen om du anmält dig till en av våra kurser.

Vi erbjuder tre olika kurser inom aktiekunskap:

Steg 1: Skapa lönsamma fond- och aktiesparanden! Nybörjare - distanskurs för dig som är rookie.

Steg 2: Skapa lönsamma aktieportföljer - medium (distans) - för dig som har viss kunskap om aktiehandel men vill ta nästa steg. I denna kurs har du även tillgång till en onlineplattform för självstudier mellan träffarna.

Steg 3: Aktiekunskap - avancerad (distans) för dig som hållit på ett tag med aktiehandel och vill bli ännu vassare. Delvis genom dialog med andra kursdeltagare.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teknisk analys vid aktiehandel - distansföreläsning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.