Rallylydnad Grundkurs

Medborgarskolan Mitt, i Kristinehamn
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Rallylydnad Grundkurs

Rallylydnad är en rolig aktivitet som främjar följsamhet, kontakt och samarbete med din hund. En perfekt aktivitet för familjehunden som bygger på glädje och samarbete! Kursen hålls inomhus i Medborgarskolans Hundhall i Kristinehamn.

Innehåll
Kursen riktar sig till dig som vill prova på rallylydnad. Under kursen lägger vi grunderna till rallylydnad. Vi går igenom alla moment från nybörjarklassen och slipar på detaljer.

Upplägg
Vi träffas fem gånger för teori, praktiska övningar och tillfälle för frågor och diskussion. Kursen hålls inomhus i Medborgarskolans Hundhall.

Förkunskaper
Det är bra om du och hunden har gått en grundkurs så som valp, unghund eller lydnad och kontakt eller motsvarande.

Kursledare
Johanna Rundblad, lever själv ett mycket aktivt hundliv där träning och tävling med hennes Australian Kelpie är nr 1 i vardagen. Tillsammans håller de på med tävlingslydnad, bruksspår, rallylydnad, specialsök och är patrullhundsekipage i Hemvärnet.

Johanna är utbildad sbk-instruktör valp/allmänlydnad och rallylydnadsinstruktör. Håller kurser sedan många år tillbaka i valp, allmänlydnad, klicker, trix, rallylydnad och lydnadsgrunder.

Att gå på kurs med sin hund är det roligaste som finns, och att som instruktör se deltagarna utvecklas tillsammans och bygga upp en bra relation med sina hundar är otroligt givande. Alla kurser individanpassas efter varje deltagares nivå och önskemål.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se

Bra att veta
Meddela ras och ålder vid anmälan!

Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan.
Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen?

Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Rallylydnad Grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.