Intresseanmälan Noseworkträningar

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Längd
1 timme
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Intresseanmälan Noseworkträningar

Vill du och din hund utvecklas ytterligare inom Nosework? Då kan dessa träningar vara något för er!

Anmäl ditt intresse för Noseworkträningar och skriv med önskemål om vad du och din hund vill träna mer på. Anmälan är inte bindande, den gör att du kommer få erbjudanden om träningar när en träning är planerad.

Innehåll
Vi kommer att erbjuda träningar med olika teman så som behållarsök, fordonssök, träna upp hundens mod, höga gömmor, höj hundens motivation, vägg och plana ytor, flyt i söken, doftprovsträningar m.m. Men vi skapar så klart fler teman utifrån önskemål.

Kursledare
Sandra Klingström, uppväxt med hundar och har gått gymnasielinjen djurvård med inriktning på hund. Hon är Noseworkinstruktör, doftprovsdomare och även Certifierad hundtränare och coach med inriktning på nosarbete.
Tillsammans med sin labrador Svante tränar och tävlar hon i Nosework och Freestyle. Förutom det så håller dom också på med lite jaktapportering, personspår, föremålssök och kantarellsök.

Förkunskaper
EXTRA VIKTIGT! Hunden ska kunna doften eukalyptus och ska ha gått en grundkurs i Nosework eller motsvarande.
Det kan komma att tillkomma mer förkunskaper på vissa träningar, det kommer framgå i erbjudan om träningstillfälle.

Plats
Noseworkträningarna kommer att hållas på olika platser inom Karlstad Kommun eller i vår hundhall i Kristinehamn. Mer information kommer i erbjudande om plats på träning. Erbjudandet kommer skickas via mail när en träning är inplanerad.

Pris
Priset kan variera beroende på träningens utformning och plats. Mer information kommer finnas i erbjudandet ni får via mail när en träning är planerad.

Bra att veta

  • Meddela namn, ras och ålder på hunden vid anmälan samt om det är något specifikt du och din hund vill träna på.
  • Alla hundar som går kurs hos oss på Medborgarskolan måste vara friska och vaccinerade enligt gällande regler (SKK:s regler för vaccin). Vaccinationen måste vara fullgjort utifrån hundens ålder.
  • Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Intresseanmälan Noseworkträningar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.