En grönskande ålderdom

Längd
1 timme
Pris
100 SEK
Nästa kurstillfälle
21 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
100 SEK
Nästa kurstillfälle
21 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om En grönskande ålderdom

Hur bygger vi en grönskande och hållbar ålderdom, alla dagar till tidens slut? En föreläsning av Jamila Boccaccio.

Verktyg för en bibehållen aptit på livet. Jamila Boccaccio, legitimerad sjuksköterska, föreläsare och författare som skrivit flera böcker med inspiration till personal och ledning inom äldreomsorgen, kommer och berättar om sina erfarenheter. Jamila har skrivit Sveriges första inspirationsbok till äldreomsorgen. En bok med fokus på relationer, bemötande, själslig näring och livets storhet. Boken har börjat sprida sig runt om i landets kommuner och gör skillnad för våra äldre. Utifrån boken har hon satt ihop en tre timmar lång masterclassutbildning som utbildar vård och omsorgspersonal i en ny ”montessori lära”. Istället för "förvaring" av våra äldre få dom att leva och blomstra de dagar som återstår. Kort och gott för att besvarar frågeställningen; Hur bygger vi en grönskande och hållbar ålderdom, alla dagar till tidens slut? 

Välkommen på föreläsning på Medborgarskolan i Ludvika. Ett arrangemang i samarbete med Västerbergslagens Humanistiska Förening. 

Entré om 100:- kan även betalas på plats
Medlemmar i Humanistiska Föreningen betalar 50:- på plats
Studerande går gratis

Vill du veta mer om Humanistiska Föreningen och hur man blir medlem? Kontakta oss gärna via mail morgan.adolfsson@gmail.com

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av En grönskande ålderdom och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.