Dog Parkour

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 690 SEK
Nästa kurstillfälle
7 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Dog Parkour

Vill du träna din hunds kropp på ett enkelt och roligt sätt utomhus? Då är Dog Parkour den perfekt kursen för dig. Vi besöker olika platser där hundarna får öva upp sin balans, smidighet och kroppskontroll samtidigt som ni har kul tillsammans!

Innehåll:
I denna kurs bygger vi upp en stark hund på ett enkelt och roligt sätt utomhus. Meningen med kursen är att visa att man kan träna hunden utan att behöva ha olika material till hands, istället att man kan använda sig av saker man har runt omkring sig. 

Hunden får bland annat träna upp sin :

  • Balans
  • Styrka
  • Rörlighet
  • Koordination
  • Kondition
  • Miljöstyrka

Upplägg:
Vi kommer att träffas 5 tillfällen på olika platser utomhus runt om i Karlstad i 90 minuter per tillfälle. Platser som vi kommer besöka kommer att vara bland annat lekparker, skogen och inne i centrum. Kursen är lämplig för alla olika hundar i varje ålder, så länge hunden är frisk. 

Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan. Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper

Kursledare
Tuwa Varberg är certifierad instruktör genom SKK. Hon är även hundmassör och utbildad instruktör inom Agility, friskvård, lydnad och nosarbete genom Forshagaakademins Hundsportsgymnasium. Tuwa har en fransk bulldog och en Siberian husky som hon tränar främst lydnad, Nosework och friskvård med. 

Att gå på kurs med sin hund är det roligaste som finns, och att som instruktör se deltagarna utvecklas tillsammans och bygga upp en bra relation med sina hundar är otroligt givande. Alla kurser individanpassas efter varje deltagares nivå och önskemål.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under terminen som du är kursdeltagare hos medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden. 


Tips på vidareutveckling

Prata med kursledaren eller titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se


Bra att veta:
Meddela ras vid anmälan. Ta med mycket godis i små bitar till hunden.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dog Parkour och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.