Att bedöma fonder och skapa lönsamma fondsparanden - distansföreläsning

Längd
1 timme
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Att bedöma fonder och skapa lönsamma fondsparanden - distansföreläsning

Vill du lära dig att bedöma fonder, olika sätt att identifiera bra fonder och metoder att begränsa riskerna med fondsparande? Då kommer du sannolikt att uppskatta den här timmen!

Innehåll

Du får lära dig att bedöma olika fonder, du får kunskaper om olika sätt att bedöma risker och möjligheter med fondsparande såväl som olika sätt att utvärdera fonder.
I föreläsningen får du flera tips på hur du kan begränsa riskerna, skapa fondportföljer som passar dina målsättningar och riskbenägenhet. 
Efter den här föreläsningen kan du sätta samman lönsamma fondportföljer! 
Materialet som används i föreläsningen skickas till deltagarna som så önskar som .pdf-fil.  

Så här går det till

Detta är en distansföreläsning i realtid där vi ses via ett kostnadsfritt videoverktyg. Länken mejlas ut/skickas via sms ca 1 dag innan föreläsningen, kallelse kommer i ett separat mail. 

Föreläsare

Lennart Sundstedt, civilingenjör (Industriell Ekonomi) med lång erfarenhet av aktiehandel och stort intresse för aktiemarknaden, placeringar, bolagsanalyser och att förmedla kunskaper. Lennart har hållit flera uppskattade grundkurser, distanskurser och även fortsättningskurs och tidigare varit aktiv i Aktiespararnas lokalförening i Västerås. Sagt om Lennart i kursutvärdering "Mycket bra lärare som på ett tydligt och bra sätt förklarade svar på våra frågor. Uppskattade våra diskussioner i gruppen där alla frågor var tillåtna."

Lennart har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Sugen på att lära dig mer?

Missa inte våra kurser inom aktiekunskap. Vi erbjuder tre olika kurser inom aktiekunskap:

Steg 1: Skapa lönsamma fond- och aktiesparanden! Baskurs - distanskurs för dig som är rookie.

Steg 2: Skapa lönsamma aktieportföljer - medium (distans) - för dig som har viss kunskap om aktiehandel men vill ta nästa steg. I denna kurs har du även tillgång till en onlineplattform för självstudier mellan träffarna.

Steg 3: Aktiekunskap - avancerad (distans) för dig som hållit på ett tag med aktiehandel och vill bli ännu vassare. Delvis genom dialog med andra kursdeltagare.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Att bedöma fonder och skapa lönsamma fondsparanden - distansföreläsning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.