Akustisk gitarr enskild undervisning 10 x 30 minuter

Medborgarskolan Mitt, i Eskilstuna
Längd
10 timmar
Pris
4 450 SEK
Längd
10 timmar
Pris
4 450 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akustisk gitarr enskild undervisning 10 x 30 minuter

Oavsett om du vill ta upp och utveckla ett tidigare intresse eller är nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ. Förverkliga din musikdröm.

Innehåll
Individuell undervisning i piano från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en pianolärare får du utveckla din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och dig för att du ska lära dig så mycket som möjligt.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en pianolärare tioveckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

Förkunskaper
Du behöver inte ha spelat piano tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Utvecklingsmöjligheter
Din utveckling är individuell och du kan fortsätta till avancerad nivå. När du har spelat dina lektioner kan du välja att köpa till fler lektioner. Då kan du behålla den tid och dag du har valt och fortsätta utveckla ditt pianospelande.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad. Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

I våra lokaler finns både kylskåp och micro, så det går bra att ta med egen lunch om så önskas. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akustisk gitarr enskild undervisning 10 x 30 minuter och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.