Agility grundkurs

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
10 timmar
Pris
1 990 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 990 SEK
Nästa kurstillfälle
20 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Agility grundkurs

Detta är första steget in i agilityns underbara värld. Under kursen fokuserar vi på hinderinlärning, motivation och självständigt utförande av hindren. Hinderinlärning handlar om att skapa en stabil grund för fortsatt agilityträning. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

Upplägg

Kursen är lämplig för hundar från 12 månader gamla. Kursen är fem tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall.

Förkunskaper

Hunden bör ha god vardagslydnad.

Kursledare

Stina är certifierad hundinstruktör som är aktiv under namnet Team Dogtastic. I hennes familj finns en tollare, en kelpie och en border collie som hon aktivt tränar och tävlar inom olika hundsporter såsom lydnad och rallylydnad. Stina lägger stor fokus på att du får bra upplevelse och så mycket lärdom som möjligt under sina kurstillfällen, för att man ska få verktyg till ett bra hundliv!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling

Titta gärna efter fler hundkurser på Medborgarskolans hundkurser

Bra att veta

Meddela namn, ras och ålder på hunden vid anmälan.
Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan. Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Alla hundar som går kurs hos oss på Medborgarskolan måste vara friska och vaccinerade enligt gällande regler (SKK:s regler för vaccin). Vaccinationen måste vara fullgjort utifrån hundens ålder.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Agility grundkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.