Visa kurser.se som: Mobil

Skapa med blommor

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
15 timmar
2021-03-11 18:15
1 495 SEK

Kursbeskrivning

Gör verklighet av floristdrömmen! Lär dig skapa med blommor och växter som material.

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll
Drömmer du om vackra blomsterarrangemang som pryder ditt hem? Vill du lära dig hur du kan skapa och komponera dessa alldeles själv? Då har du hittat rätt! Under fem tillfällen går floristen Camilla Nelin igenom just detta. Resultatet? Nya floristkunskaper och vackra blommor under tio veckor!

Upplägg
Vi träffas varannan vecka klockan 18:15-20:30. Vi blandar teori och praktik och vår kunniga kursledare guidar oss igenom kvällen. Kursen går varannan vecka, eftersom blommorna kan hålla så pass länge. På så vis har du fina blommor i hemmet under 10 veckor med ett nytt arrangemang varannan vecka.

Eventuella uppehåll för helg-eller lovdagar görs upp tillsammans i gruppen på första kurstillfället.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta.

Kursledare
Camilla Nelin har arbetat som florist i över 20 år och har dessutom hållit många blomsterkurser genom åren. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Material finns att köpa på plats direkt från kursledaren och verktyg finns att låna i kurslokalen. Inför varje tillfälle kommer du få information om vad som ska användas till nästa tillfälle, så att du har möjlighet att ta med det hemifrån. Ta med egna handskar om du vill använda det. Till första tillfället behöver du ta med ett kärl i form av vas eller kruka. Ta gärna med i flera olika storlekar för att ha fler valmöjligheter.

Bra att veta
Bär oömma kläder eller ta med ett förkläde och handskar. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skapa med blommor.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skapa med blommor!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser