Pianokurs i Malmö för barn och vuxna (individanpassad)

Malmö Musikskola, i Malmö
Längd
Från 8 tillfällen à 30 min
Pris
3 680 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Från 8 tillfällen à 30 min
Pris
3 680 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Pianokurs för nybörjare

Lär dig spela piano

Har du alltid önskat dig spela piano, men inte börjat än? Kom till oss så ska du kunna spela redan från första lektionen!

Vi anpassar undervisningen till dina förutsättningar och ser till att du får den hjälpen du behöver för att utvecklas och upptäcka allt musiken har att erbjuda. Du lär dig att lyssna, läsa noter och spela redan från första lektionstillfället.

Kursinnehåll

Notläsning: redan från första dagen lär man sig att läsa och spela samtidigt. Notläsning anser vi är nödvändigt för att kunna utveckla sina färdigheter i instrumentet.

Rytm: vi klappar olika rytmer och går igenom alla notvärden.

Ackord: vi lär oss förstå hur olika ackord är uppbyggda och hur de är relaterade med varandra.

Gehör och sång: att kunna sjunga är en av de viktigaste faktorerna i utvecklingen av gehöret. Vi sjunger olika toner som vi spelar och övar på att känna igen dem.

Klang: vi arbetar med att kunna skapa olika klanger med pianot. Inte bara svagt eller starkt, utan mörkare/klarare/tjockt/briljant osv.

Teknik: en pianist är precis som en idrottsman, man använder sin kropp för att skapa musik och vissa rörelser belastar kroppen mer eller mindre. Vi lär oss inte bara vad man ska spela för ton, utan också hur. Klang och teknik går hand i hand, att producera ”rätt” klang en gång kan alla, men att kunna göra det varje gång är något man måste behärska. Vi arbetar mycket med det.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande

  • Kurs
  • Malmö
  • Svenska

Varför välja Malmö Musikskola?

Påbörja kursen omgående

Erbjuder delbetalning

Kursledare med branschexpertis

Målgrupp

Barn (från 6år ) och vuxna. Inga förkunskaper krävs. Alla våra kurser är individuella, en och en med läraren, och därför anpassas till just din nivå och dina mål.

Kostnader

Helår: 40 tillfällen à 30/45/60 min, med möjlighet att ta igen upp till 6 lektioner (reservlektioner/flex). Från 1333kr/månad (12 månaders bindningstid, 30 min)

Höst- eller vårterminen: 17 tillfällen à 30/45/60 min, med möjlighet att ta igen 1 lektion. Från 7140kr (30 min).

Sommarkurs: 6 tillfällen à 30/45/60 min. Från 2760kr.

Möjlighet finns till kortare provkurs om 8 tillfällen à 30/45/60 min (från 3680kr). Dessa har löpande start under terminens gång, kontakta oss för mer information. Våra helår och helterminskurser har rabatterade priser.

Höstterminen 2023 startar vecka 34, Vårterminen 2024 startar vecka 3. Sommarkurserna förläggs mellan juni och augusti i samråd med skolan.

Kursledare

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Pianokurs i Malmö för barn och vuxna (individanpassad) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Malmö Musikskola
Jörgen Kocksgatan 65A
21120 Malmö

Malmö Musikskola

Malmö Musikskola erbjuder musikundervisning för barn från 4 års ålder och vuxna. Vi har kurser i piano, sång, violin, cello, gitarr, elbas och saxofon till såväl nybörjare som erfarna på plats hos oss i Malmö. Vi erbjuder även lärarledda onlinekurser...

Läs mer och visa alla kurser med Malmö Musikskola

Highlights