Visa kurser.se som: Mobil

Zumba Fitness

Malmö Dansakademi
Kursinformation
Malmö
12 tillfällen
980 SEK

Kursbeskrivning

Zumba Fitness på Malmö Dansakademi  

Malmö Dansakademi är stolta att kunna presentera vår spännande nyhet: Zumba Fitness! Zumba baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i USA på sistone. Med inspiration från heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba, merengue, calypso och reggaeton skapas glödheta danssteg som gör det roligt att röra på sig, förbättra konditionen och förbränna kalorier!

Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, stor eller liten, nybörjare eller van dansare - alla känner samma glädje i den pulshöjande och roliga dans som Zumba är! Kursen är dessutom perfekt för drop-in med tanke på den öppna nivån. Så kom till Malmö Dansakademi och sätt fötterna i rörelse, höfterna i gungning och hela kroppen i rullning.

Som Zumbans officiella slagord säger: Ditch the Workout! Join the Party!

Målgrupp

HÖSTTERMIN 2019
23 SEPTEMBER - 15 DECEMBER, VECKA 39-50

Tisdagar
kl. 17.00-18.00 Zumba fitness, öppen nivå

Onsdagar
kl. 19.00-20.00 Zumba fitness, öppen nivå

Öppen nivå: Anpassad för alla nivåer, oavsett tidigare erfarenheter.

Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, stor eller liten, nybörjare eller van dansare - alla känner samma glädje i den pulshöjande och roliga dans som Zumba är! Kursen är dessutom perfekt för drop-in med tanke på den öppna nivån.

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Zumba Fitness .

Malmö Dansakademi

Välkommen till Malmö Dansakademi!

Malmö Dansakademi erbjuder danskurser inom alla tänkbara dansstilar. Vårt utbud håller alltid högsta kvalité! Här kan du till exempel välja mellan Orientalisk magdans, Afrikansk dans, Klassisk Balett, Salsa, Pussycat dolls, Zumba fitness, Poledancing, Lindy hop, Jazz och Streetdance. I dansstudion finns kurser för alla...


Läs mer och visa alla kurser med Malmö Dansakademi

Kontaktuppgifter till Malmö Dansakademi

Malmö Dansakademi

Sofielundsvägen. 57
214 34 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Zumba Fitness !

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner