Visa kurser.se som: Mobil

Pole Dancing

Malmö Dansakademi
Kursinformation
Malmö
12 tillfällen
1 980 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

pole danceDanskurs i Pole Dancing

Poledance är en vacker och fysiskt krävande sport, som numera är en etablerad och erkänd träningsform som lånar många element från gymnastik och akrobatik. Framförallt den arealiska cirkusakten "chinese pole", det vill säga luftakrobatik på stång. Även den flera hundra år gamla indiska sporten "mallakhamb" visar slående likheter.

För att verkligen behärska poledancing krävs förvisso ihärdig träning med mål att förvärva nödvändig styrka, smidighet, disciplin, uthållighet och balans. För att inte tala om kreativitet och en god portion mod!Idag har Pole Dancing spridit sig till ett oräkneligt antal gym och dansstudios i Europa, Australien, Asien och Amerika - t.o.m. till oss i Malmö tack vare oss på Dansakademin! Pole Dancing befinner sig onekligen i en explosiv tillväxtfas. Världsomspännande tävlingar organiseras och uppträdanden fyller stora teatrar. Framför allt har ribban höjts så oerhört de senaste 3-4 åren. Det är ingen överdrift att säga att dagens utövare har all makt att forma poledance till precis det de önskar.

Anledningen till att pole dance har erkänts som en så pass givande träningsform är just för att sporten kan utövas på många olika nivåer och succesivt bygga upp samtliga egenskaper.

Träningen är anpassad för alla fitnessnivåer, alla kroppstyper och alla storlekar! Klasserna har ett begränsat antal deltagare och vi kommer anpassa oss till var och en av våra elevers träningserfarenhet och förutsättningar. Kom ihåg! Träningen är anpassad för alla fitnessnivåer men när det gäller pole dancing är alla i din klass nybörjare. Men oroa dig inte, ni kommer definitivt att få en workout!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Ungdom/vuxen kurs

När?

1) KURSER PÅ PLATS:

HÖSTTERMIN 2022
26 SEPTEMBER - 18 DECEMBER, VECKA 39-50 (12 veckor)

Måndagar
kl. 19.00-20.00 Poledance nybörjare
kl. 20.00-21.00 Poledance lätt/mellan

Onsdagar
kl. 17.00-18.00 Poledance nybörjare
kl. 18.00-19.00 Poledance nybörjare
kl. 19.00-20.00 Poledance lätt/mellan
kl. 20.00-21.00 Poledance mellan

Kursschema samt kursanmälan för hösttermin 2022 hittar du via dansakademi.se/kurser.php.

En kurs kostar 1980 kr för tolv lektionstillfällen och varje lektion varar i 60 minuter.

2) ONLINE KLASSER:
Det går även att ta online klasser i dansstilen om man föredrar detta. 

Online klasser är det utmärkta sättet att lära sig dansa i sin egen takt tryggt från sitt egna hem. Inlärningstakten bestämmer du helt själv då man inte behöver följa det tempo som läraren satt för klassen som ofta är baserat på majoriteten av eleverna på klassen. Istället anpassar du själv din inlärning till din egen förmåga och smak. Du kan alltså i din egen takt komma åt videorna under en 6 månaders period. I systemet kan du dessutom sakta ner videorna om du vill lära dig väldigt långsamt eller varför inte utmana sig själv och snabba upp videon? Du kan även ställa frågor till dina lärare om så önskas via kontaktformuläret eller live chatten, du kommer att få svar direkt eller inom kort till din mail!

PRISLISTA:
(Priserna nedan gäller för tillgång till din klass/er under en 6 månaders period.)

1 ONLINE KLASS: 80 SEK/klass
VIP-STUDENT: 2000 SEK (Tillgång till samtliga klasser)

Mer information om våra online klasser finner du via online.dansakademi.se

Video

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pole Dancing.

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner.

Madeleine
Malmö Dansakademi är mitt andra hem där jag lever och andas för dans. Har dansat på denna fantastiska dansskola i över 12 år nu och jag kommer att fortsätta att dansa här tills jag dör. En dansskola som erbjuder många olika dansstilar så det finns någonting för alla. Fantastiska lokaler, lärare i världsklass, underbara elever och framförallt dan...
Visa hela
Nina
Trots att kursen är betald så får man betala extra när man missar ett tillfälle. Dessutom mycket folk så man får samsas tre stycken om en pole, blir då också svårt att lära sig. Väljer ett annat ställe nästa gång.
Malmö Dansakademi Kommentar:
Hej Nina, Vi hade uppskattat om du hör av dig till oss först i receptionen eller via kundtjänst: info@dansakademi.se eller 040-96 00 96 för att hjälpa dig i första hand. - Det står tydligt på vår hemsida, villkor, bekräftelsemail och multipla påminnelser via appen, notiser i mobilen samt sociala medier att vi tar ut en avgift om man ej avbokar...
Visa hela

Malmö Dansakademi

Välkommen till Malmö Dansakademi!

Malmö Dansakademi erbjuder danskurser inom alla tänkbara dansstilar. Vårt utbud håller alltid högsta kvalité! Här kan du till exempel välja mellan Orientalisk magdans, Afrikansk dans, Klassisk Balett, Salsa, Pussycat dolls, Zumba fitness, Poledancing, Lindy hop, Jazz och Streetdance. I dansstudion finns kurser för alla...


Läs mer och visa alla kurser med Malmö Dansakademi

Kontaktuppgifter till Malmö Dansakademi

Malmö Dansakademi

Sofielundsvägen. 57
214 34 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
(3,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 16 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Pole Dancing, fyll i följande uppgifter: