Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellmålning nybörjare distans

Konstnär Åsa Sjölander
Kursinformation
Distans
5 veckor
2022-08-29
3 299 SEK
Svenska
Nybörjarkurs i akvarellmålning - Distans

Kursbeskrivning

Nybörjarkurs i akvarellmålning - helt på distans

Boka tidigt-rabatt 15% när du bokar en månad före kursstart

Lär dig måla landskap, blommor och abstrakta projekt med akvarellfärger. I den här videokursen får du ett helt paket med lektioner och övningar anpassat för dig som vill börja måla akvarell.

Kursen pågår i fem veckor och består av tio videolektioner med tillhörande övningar. Varje lektion har ett tema som gör att du kan arbeta fokuserat med en sak i taget. Du kan välja själv när du vill se lektionerna eftersom de är förinspelade, du behöver alltså inte koppla upp dig live. Videolänkarna är giltiga hela år 2022. Övningar och teorimaterial som också skickas till din mejl kan du spara så länge du vill.

Socialt: Att delta i kursen är kravlöst. Du kan välja att studera helt på egen hand eller vara social med de andra kursdeltagarna och kursledaren. Det finns en privat Facebookgrupp som hör till den här kursen. Där kan vi prata, ställa frågor och visa upp våra framsteg. Om du inte vill vara med i gruppen kan du fortfarande gå kursen och ta emot lektionerna via mejl.

När du betalat kursen kommer du få en materiallista med den utrustning som är bra att ha.

Målgrupp

Nybörjare, med eller utan förkunskaper.

Upplägg

Kursen består av tio lektioner som vardera består av en video och teoriblad + en övning. Lektionerna skickas en i taget till din mejl varje måndag och onsdag kl.18.00. Videorna är 15-40 minuter långa och förinspelade så att du inte behöver vara med live. 

Kursinnehåll


  1. Material; Papper, penslar, färg och pigment
  2. Färglära
  3. Vatten- och färgkontroll
  4. Maskering & lasering
  5. Abstrakt
  6. Komposition
  7. Blommor & blad
  8. Träd
  9. Landskap från referensfoto
  10. Kreativa landskap

Kostnader

3299 kr + kostnader för eget målarmaterial

Kursledare

Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander arbetar som akvarellkonstnär i Falun och jobbar framför allt med porträtt- och landskapsmåleri. Hon är dock mest känd för sina inspirerande målarvideor på Youtube. Tack vare en bred erfarenhet inom ledarskap och service har Åsa snabbt blivit omtyckt för sitt lugna och pedagogiska sätt att undervisa.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellmålning nybörjare distans.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Susanne
Åsa gav tydliga exempel och instruktioner till de olika övningarna. Jag har på kort tid sett att jag utvecklats. Positivt att kurstillfällena ligger kvar en längre tid så jag kan gå tillbaka och repetera. Vi har genom facebookgruppen kunna ta del av varandras frågor och lärt av det. Framför allt har det varit roligt. Rekommenderas!
Agneta Zervens
Hej Åsa! Det har varit så givande och så jätte bra!! Det är struktur på det du förmedlar. Du är tydlig och du förklarar så lugnt och fint!!! Det har varit så roligt! Är fortfarande inte klar med alla breven och det är bara bra!….. så det roliga varar ett tag till!!!! Det som för mig vore ännu bättre är om det blev ett brev/ vecka, det är m...
Visa hela

Konstnär Åsa Sjölander

Digitala målarkurser i akvarell med konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander erbjuder digitala kurser i akvarellmålning. Våra målarkurser riktar sig till dig som föredrar att studera på egen hand utan krav på att delta live. Åsa arbetar som akvarellkonstnär i Falun och jobbar framför allt med porträtt- och...


Läs mer och visa alla kurser med Konstnär Åsa Sjölander

Kontaktuppgifter till Konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander

Falun

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akvarellmålning nybörjare distans, fyll i följande uppgifter: