🎨 Akvarellmålning nybörjare distans

Längd
Egen takt
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
Flexibelt - börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
Egen takt
Pris
1 795 SEK
Nästa kurstillfälle
Flexibelt - börja när du vill! se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 1 795 SEK / person

Kursbeskrivning

Nybörjarkurs i akvarellmålning - Distans

Här kan du känna dig trygg - vi tar det helt från början! Jag lär dig allt du behöver veta om material så att du känner dig säkrare när du ska göra inköp av utrustning. Du får också testa alla grundläggande tekniker så att du kan börja kontrollera färg och vatten. På slutet av kursen får du dessutom ett par utmaningar som jag hoppas ger dig mersmak.

Det här är en levande kurs där materialet uppdateras allteftersom jag får in frågor och förslag om förbättringar. Och du som deltagare har tillgång till kursen så länge du vill* och kan gå kursen om och om igen.Hur kopplar jag upp mig?
Det behöver du inte! Lektionerna är förinspelade så att du kan fokusera på att lyssna och se. Det fungerar på samma sätt som att titta på en youtube-video.

Hörselnedsättning
Alla videolektioner har svensk text (undertexter är under uppladdning, klart fredag 3/2)

Vad händer om jag inte gillar kursen?
Om det skulle hända att du inte är nöjd så hör du av dig till mig inom 14 dagar på mejladressen ovan så får du pengarna tillbaka. Berätta gärna varför du inte är nöjd med kursen.

Målgrupp

Nybörjare, med eller utan förkunskaper.

Kursledare

Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander arbetar som akvarellkonstnär i Falun och jobbar framför allt med porträtt- och landskapsmåleri. Hon är dock mest känd för sina inspirerande målarvideor på Youtube. Tack vare en bred erfarenhet inom ledarskap och service har Åsa snabbt blivit omtyckt för sitt lugna och pedagogiska sätt att undervisa.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av 🎨 Akvarellmålning nybörjare distans och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner
Skriv en recension
5/5
Åsa
29 dec 2022

Hej och tusen tack för en härlig och givande utbildning. Du är jätteduktig på att lära ut, enkelt och pedagogiskt, jag har lärt mig massor! Du har hittat en utbildningsnivå som ...

Visa hela
5/5
Gunila
29 dec 2022

Jag är jättenöjd med Åsas kurs (...) du ska ha jättetack för allt vi fått

5/5
Åsa
29 dec 2022

Tack så himla mycket för all kunskap! Skall gå igenom alla lektioner igen och skriva upp det viktigaste. Glöm inte mig om du har fortsättningskurs där jag platsar