Visa kurser.se som: Mobil

Att inreda ute - sommarkurs

Inredningskurser Sverige AB
Kursinformation
Distans
5 veckor
Starta direkt
2 500 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Vill du få mer konkreta råd kring hur du kan inreda en uteplats, en balkong eller skapa rum i trädgården? Vill du lära dig hur man med färg, form, ljus och struktur kan skapa intressanta miljöer även utomhus eller på balkongen? Då är detta kursen för dig!

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som vill ha grundläggande kunskaper i hur man inreder en utemiljö. Vi går bl.a. igenom olika trädgårdsstilar, material och växter att använda sig av samt rumsligheten i din utemiljö. Du kommer som slutuppgift att få analysera, planera och skissa på en utemiljö.

När får jag besked på om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning. För att anmäla dig till kursen ansöker du genom att fylla i ansökningsformuläret. Vi återkommer inom 24 timmar med besked om du är antagen till kursen. Därefter väljer du betalning och påbörjar sedan kursen. 

Hur går det till att läsa hos oss?
Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen.

Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Kursen är endast en grundkurs.

Målgrupp

Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredning och utemiljö. Det krävs inga förkunskaper till denna kurs utan passar dig som nybörjare såväl som erfaren inredare som vill bygga på dina kunskaper för att även kunna ge inspirera och ge råd kring utemiljö.

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig på mail.

Kostnader

2500 kr inkl. moms. 

Kursledare

Jag heter Magdalena och är din kursledare på denna kurs i hur man "inreder" sin utemiljö. Kursen är en grundkurs och inlämningsuppgifterna är frivilliga, men genom att göra dem och lämna in dem till oss kommer du troligtvis lära dig ännu mer! Du får personlig feedback på dina inlämningar vilket kan vara till nytta i framtida projekt.

Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom. Är det något du funderar över så tveka inte att kontakta mig på hej@inredningskurser.se

Jag ser fram emot att att dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter av att inreda utemiljöer!

/Magdalena

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att inreda ute - sommarkurs.

Inredningskurser Sverige AB

Vi har hållit i utbildningar inom inredning sedan 2007. De senaste åren har vi dessutom även haft utbildningar på distans för att även de som brinner för inredning, men inte kan komma hemifrån ska få möjligheten att leva ut sina inredningsdrömmar....


Läs mer och visa alla kurser med Inredningskurser Sverige AB

Kontaktuppgifter till Inredningskurser Sverige AB

Inredningskurser Sverige AB

Jungmansgatan 12
211 19 Malmö

Intresseanmälan

För att få mer information om Att inreda ute - sommarkurs, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att inreda ute - sommarkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 124 recensioner
Läs recensioner
Öppen dörr till jobb

"Det har varit en väldigt komplett och verklighetsförankrad utbildning", säger Magdalena Lundberg som utbildade sig hos Inredningskurser.se

Läs mer